29.03.2024

Sayın Valimiz Hıdırlık Kur'an Kursu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yapımı devam eden Müftülüğümüze bağlı Hıdırlık Erkek Hafızlık Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Sayın Valimiz, İl Müftümüz Muharrem Biçer’den inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldı.

İl Müftümüz Biçer, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “2023 Mayıs ayında temeli atılan binamızın inşaatı hayırseverlerin yardımlarıyla hızla yükselmektedir. 16 sınıflı 160 öğrenci kapasiteli binamız 1000 metre kare net alana oturtulmuş olup 5 kat olarak hafızlık öğrencilerimiz için hizmet verecektir. Yaklaşık 80 milyona mal olacak kursumuzun yüzde ellisi tamamlanmış olup yeterli kaynak sağlandığı takdirde Eylül ayında eğitim öğretim yılı başında açılması planlanmaktadır.”