26.03.2024

Din Görevlileri arası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmaları yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca "2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" müftülüklerce gerçekleştiriliyor.

Din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi ve planlı çalışma alışkanlığının kazandırılması amacıyla yapılan Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları, ilimizde de gerçekleştirildi.

İl Müftülüğümüz Toplantı Salonunda yapılan yarışmaya, ilimiz merkez ve köylerinde görev yapan imam hatip ve Kur’an kursu öğreticilerimiz katıldı.

İl Müftümüz Muharrem Biçer başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunda; İl Müftü Yardımcılarımız Adem Aygül, Fatih Kaya, Fazıl Saraç ve İl Vaizimiz Mustafa Tarık Koça yer aldı.

Müftümüz Biçer, yarışmacıları tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.