21.03.2024

Diyanet Gençlik İftarda Buluştu

Müftülüğümüz Diyanet Gençlik Merkezine devam eden gençlerimizi, kardeşlik sofrasında bir araya getirerek iftar sevinçlerine ortak oldu.

Çorum Diyanet Gençlik Merkezinde açılan “Değerler Eğitimi” atölyelerine devam eden Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu ve Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İkindi namazında Mehmet Zahit Kotku Camiinde buluşan gençlerle namaz kılındıktan sonra çeşitli etkinlikler yapıldı.

Çorum Şehitliğinin ziyaret edilmesi, Esma-i Hüsna zikrinin yapılması, ilahilerin okunması, Gazze şehitleri için okunan hatimlerin duasının yapılması, çeşitli oyunların oynanması, diş kiralarının hediye edilmesi gibi etkinliklerle Gençlik koordinatörlerimiz, gençlerimizin hafızalarına unutulmaz bir Ramazan günü anısı nakşetti.

Bir grup öğrencimiz iftar vaktini Çorumlu Obasında diğer bir grup Diyanet Gençlik Merkezinde kurulan sofralarda beklerken ezanların okunmasıyla gençlerimiz farklı bir iftar sevinci yaşamış oldu.