13.03.2024

Ortaokul öğrencileri arası şiir okuma yarışması düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ülke genelinde düzenlenen “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma” etkinlikleri kapsamında müftülüğümüzce ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması yapıldı.

Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen yarışmaya 8 öğrenci aileleri ve öğretmenleri ile katılırken yarışmada juri olarak İl Müftü Yardımcımız Fatih Kaya, Vaiz Lütfiye Hacıismailoğlu, Din Hizmetleri Uzmanı Mücahid Kuzu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hatice Kuran görev aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, istiklal ve istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik yürütülen dini, sosyal ve kültürel içerikli çalışmaların sürekli hale getirilmesi, toplumda milli ve manevi değerlerimize yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen yarışmada, öğrenciler şiirlerini duygulu ve etkili bir şekilde okumaya çalıştılar.

Müftü Yardımcımız Kaya, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Müftümüz Muharrem Biçer takdim etti.
İl Müftümüz Biçer, öğrencileri tebrik ederken başarılarının devamını diledi.