25.12.2021

BAŞKAN YARDIMCIMIZ, DİN GÖNÜLLÜLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN ve beraberindeki heyet, Devlet Tiyatro Salonunda cami görevlilerimiz ve Kur’an kursu öğreticilerimizin hazır bulunduğu aylık mutat personel toplantısına katıldı.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin GEZGİÇ, Basılı Yayınlar Daire Başkanı Bünyamin KAHRAMAN, Atama ll Daire Başkanı Uğur YILMAZ, İl Müftümüz Muharrem BİÇER, İl Müftü Yardımcılarımız Adem AYGÜL, Fatih KAYA ve Yıldız ÜVEYİK ile şube müdürlerimiz ve müftülük personellerimiz de hazır bulundu.

İl Müftümüz BİÇER'in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Daire Başkanı KAHRAMAN, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın dini yayınları hakkında bilgiler verdi.

Ardından din gönüllülerine hitap eden Sayın İŞLİYEN, “Din gönüllüsü çok okumalı, araştırmalı, kendini geliştirmeli, dopdolu olmalı ve okuduklarını yaşamalı, hayatına uygulamalıdır ki topluma sözleri tesir etsin, insanlığın hidayetine vesile olabilsin” ifadelerini kullandıktan sonra toplantının sonunda sorulara cevaplar verdi. Din gönüllülerinin istek ve şikayetlerini dinledi.

Toplantı, İl Müftümüz BİÇER’in Sayın İŞLİYEN’e hediye takdimi sonrası nihayete erdi.

Daha sonra cuma vaazı yapmak üzere Muradı Rabi Ulu Camiine doğru hareket eden Sayın İŞLİYEN, bazı 4-6 yaş Kur’an kurslarımızı da ziyaret etti.