19.04.2024

Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin Kayyım Alımı Sınav Duyurusu

İlimiz  ve  İlçe  Müftülüklerine  bağlı  aşağıda  isimleri    belirtilen    camilerimizdeki  görevli  İmam-Hatipler ve Müezzin-Kayyımların yerlerine, aşağıda belirtilen süre zarfında bu görevleri ifa etmek üzere,  657  Sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu'nun  86.  maddesi  ile  ilgi  (a,b,c)  yönetmelikler  ve  ilgi  (ç) yazı  doğrultusunda  açıktan Vekil İmam-Hatip  ve Vekil Müezzin Kayyım  atamasına  esas  olmak  üzere sözlü sınav yapılacaktır.

VEKALETEN GÖREVLENDİRME YAPILACAK CAMİLER:

1-ÇORUM MERKEZ YÖRÜKEVLER CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 1 Yıl)

2-ÇORUM MERKEZ Hz. İBRAHİM CAMİ iMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 1 Yıl)

3-ALACA İLÇESİ H.ŞAHMERDAN BOLAT CAMİ MÜEZZİN KAYYIMLIĞI (Tahmini görevlendirme süresi 1 Yıl)

4-ALACA İLÇESİ İMAM HATİP VAKIF CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 ay)

5-İSKİLİP İLÇESİ KARAÇUKUR KÖYÜ AHLAT MAH.CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 1Yıl)

6-MECİTÖZÜ İLÇESİ ALÖREN KÖYÜ CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 Ay)

7-ÇORUM-SUNGURLU-AHMET HAMİDE ÇAKILKUM CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 ay)

8-ÇORUM-SUNGURLU- ÖRNEKEVLER MÜEZZİN KAYYIM CAMİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 ay)

9--ÇORUM-SUNGURLU-DÖRTYOL CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 ay)

10-ÇORUM-SUNGURLU-TOKULLU CAMİ İMAM HATİPLİĞİ (Tahmini görevlendirme süresi 6 ay)

(Adı  geçen  camilerde  görev  yapan  personelin  görevlendirme  sürelerinin  uzaması  durumunda  vekil ataması yapılanların görevi devam edecektir.)