21.02.2024

ESNAF SOHBETİNE BÜYÜK İLGİ..

Başladığı günden bu yana her geçen gün sohbet halkasını genişleten ve her hafta perşembe günleri Osmancık esnafımızı biraraya getiren esnaf sohbetleri, halkımızın teveccühüne mazhar oldu. Bu hafta 5. yapılan ve Yeşilçatma Camii altında bulunan Osmancık İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezinde icra edilen program, her hafta perşembe günleri yatsı namazını müteakip başlıyor ve yarım saatlik bir sohbet ve muhabbet sonrası ikram ve kaynaşma ile son buluyor. İlçe Müftülüğü Vaizimiz Hasan Basri KÖKCÜ tarafından yapılan sohbetin açılışında Yeni Camii İmam Hatibi Turan SEKİLİ, Kur'an tilavetinde bulundu. Sohbette Kehf suresi içerisinde bulunan ve hayatımızda düstur edinmemiz gereken önemli hususlara değinildi ve bu toplantı ve sohbetlerin yalnızca Allah rızası için yapıldığı vurgulandı. Çay sohbetleri ve yapılan ikramların ardından misafirlerimiz uğurlandı. Katılımın yoğun olduğu esnaf sohbetlerimize tüm halkımız davetlidir.