25.07.2022

İKİ CAMİİ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ BULUŞTU..

22.07.2022 Cuma Günü, Mescidi Aksa Camii Kur'an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri ile Osmangazi Camii Kur'an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri biraraya geldi. Sosyal-Kültürel etkinliklerini Osmangazi Camii Kur'an Kursunu ziyaret ederek buradaki öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Mescidi Aksa Camii, güzel bir kaynaşmaya imza attı. Öğrencilerimiz birbirleriyle yakan top oynayıp eğlendiler. Program sonunda Osmangazi Camii görevlilerimiz, öğrencilere simit ikramında bulundu. Velilerin ve Kur'an Kursunda görevli Hocalarımızın da hazır bulunduğu buluşmaya katılım oldukça fazlaydı. Gençlerimizin kaynaşması ve etkileşimini amaçlayan bu tür programların belli aralıklarla yinelenmesi gerektiğini ifade eden Din Görevlilerimiz ve öğrenciler, eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.