08.04.2021

On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal konulu Yarışmalarda Dereceye Girenler

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüz koordinesinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Müftülüğümüz, Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmalarında İl merkezi ve genelinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için İl Müftülüğümüzde Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine riayet edilerek “Ödül Takdim Töreni” düzenlendi.

Törende konuşan İl Müftü Yardımcımız Fatih KAYA, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başta ailelerini ve daha sonra emeği geçen öğretmenlerimize, öğreticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizin eğitim hayatında başarılı olmalarını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Resim Kategorisinde İl Genelinde Dereceye Girenler;

1) Zeynep Asya ŞAHİN  (Oğuzlar İlçesi)  İl Genelinde Birinci oldu.

Kompozisyon Kategorisinde İl Genelinde Dereceye Girenler;

2) Beyza ÇOÇAK  (Oğuzlar İlçesi)  İl Genelinde İkinci oldu.