21.09.2023

İLÇE MÜFTÜMÜZE VEDA

İlçemiz Mihrihatun Camii Konferans Salonunda Eylül ayı personel toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenecek Hizmet İçi Eğitim Kursları, 2024 yılı Hac görevli seçimi talimatı, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftaları münasebetiyle düzenlenecek etkinlik hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca Başkanlıkça düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Kurslarına katılan personele Katılım Belgeleri verildi.

Kastamonu İli Tosya İlçe Müftülüğüne tayini çıkan İlçe Müftümüz Mahmut ULUŞAHAN'ın veda konuşmasının ardından düzenlenen veda yemeğine geçildi.

Bütün görevlilerimize başarılı ve verimli bir din hizmeti, İlçe Müftümüze de yeni görev yerinde muvaffakiyetler dileriz.