22.06.2023

DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI

15.06.2023 tarihinde Merkez Mihrihatun Camii Konferans Salonunda aylık mutad Din Görevlileri Toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantıda gündem maddeleri işlendikten sonra Yaz Kur'an Kursları Eğitim Seminerine geçildi.

İlçe Müftümüz Mahmut ULUŞAHAN tarafından; Manevi Değerler ve Ahlak Eğitimi, Sınıf Yönetimi,

Şube Müdürümüz Murat KOÇ tarafından; Mahremiyet, Yaygın Din Eğitimi Bağlamında Yaz Kur'an Kursları ve Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları,

İlçe Vaizimiz Abdurrahman ÇENGEL tarafından ise Çocukluk, Ergenlik ve Dini Gelişim, Dini Bilgiler Öğretim Yöntemleri ve Teknikleri konularında din görevlilerimize seminer verildi.

Toplantının son bölümünde, İmam Hatip Orta Okulumuzun boyasını yapan personellerimize, İlçe Kaymakamımız Sayın Taha SOYDAŞ tarafından verilen Başarı Belgeleri, İlçe Müftümüz Mahmut ULUŞAHAN tarafından takdim edildi.

Eğitim Öğretim Yılını tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları 3 Temmuzda başlayacak olan Yaz Kur'an Kurslarımıza, huzur ve moral mekanı camilerimizin manevi atmosferinde buluşmaya davet ediyoruz.