01.03.2023

İLÇE MÜFTÜLÜK PERSONELİNE PLAKET

2023 yılı Şubat ayı personel toplantısı, Dodurga Müftülüğü Toplantı Salonunda 28/02/2023 tarihinde saat 09:00 da gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Mücahit Abdullah ERTUNÇ başkanlığında yapılan toplantıya Müftülük görevlileri katıldı.

Mesleki tecrübelerin paylaşıldığı ve gündem üzerine istişarelerin yapıldığı toplantının ardından, 32 yıl İlçe Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaparak 16 Şubat 2023 tarihi itibarıyla emekliye ayrılan Mustafa TOP’a yapmış olduğu özverili ve başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edip emeklilik hayatında afiyet ve huzur dileyerek İlçe Müftüsü Mücahit Abdullah ERTUNÇ tarafından plaket verildi.

Yine Çorum İl Müftülüğüne tayını çıkan Müftülük Memur (Ş) Yasin AKINCI’ya yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar dileyerek İlçe Müftüsü Mücahit Abdullah ERTUNÇ tarafından plaket verildi.