14.06.2022

2022 Yılı Yaz Kur'an Kursları Semineri

Okulların tatil olduğu dönemde Başkanlığımızca düzenlenen "Yaz Kur'an Kursları" bu yıl 27 Haziran 2022 tarihinde başlayacaktır. Yaz Kur'an Kurslarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla yaz Kur'an kurslarında görev alacak personele mahallinde hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

14 Haziran 2022 Salı günü Dodurga, Laçin ve Oğuzlar ilçelerinde görev yapan din görevlilerine yönelik "Yaz Kur'an Kursu Semineri" ilçemizde yapıldı. Program İlçe Müftümüz Mücahit Abdullah Ertunç'un açılış konuşmasıyla başladı. Akabinde Çorum İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Osman AKSOY, Abdullah YALÇIN ve Murat ARAR hocalarımızın sunumlarıyla tamamlandı.