10.04.2021

DODURGA MÜFTÜLÜĞÜ 2021 RAMAZAN YARDIMI

DODURGA  İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2021 RAMAZAN AYI YARDIM KOLİSİ

İlçemiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Dodurga şubesince ilçe Müftüsü Ahmet BAYRAKTAR tarafından düzenlenen İlçemiz Kaymakamı Murat KARNAP’ın da destek verdiği Ramazan ayı iftar sofrasında senin de bir çorban olsun kampanyasında Dodurga halkımızın katkılarıyla biriken gıda maddelerinden oluşturulan 2021 Ramazan ayı yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlanmıştır.

Ramazan, “Sevdiğiniz şeylerden infak etmedikçe hayra ulaşamazsınız.” buyuran Rabbimizin ikazı doğrultusunda hayır-hasenatımızla, yoksul, kimsesiz, garip ve muhtaçların dertlerine derman olarak cimrilik ve bencillik hastalığımızı tedaviye yöneldiğimiz bir şifa ayıdır.

Bu nedenle 2021 yılı Şifa Ayı Ramazan teması kapsamında pandemi sürecinde iftar yemekleri düzenlenemediği için ihtiyaç sahibi ailelere farkındalık yaratmak ve halkımızı yardımlaşmaya teşvik için düzenlenmiştir.