Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftüsü Mücahit Abdullah ERTUNÇ tarafından, İlçe Vaizi Halil ÖRK’e Dodurga İlçe Müftülüğümüzde çalıştığı süre içerisinde özverili ve başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket verdi.
Detay

2021 yılı Haziran ayı personel toplantısı, Dodurga yüzevler çamlık mevkiinde Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek 18/06/2021 tarihinde saat 14:30 da gerçekleştirildi.
Detay

görev süresi dolup tayını çıkan ilçe Müftümüz Ahmet BAYRAKTAR’ a başarılı ve verimli çalışmalarından dolayı İl Müftümüz Muharrem BİÇER tarafından plaket verildi.
Detay

Ramazan ayı iftar sofrasında senin de bir çorban olsun kampanyasında Dodurga halkımızın katkılarıyla biriken gıda maddelerinden oluşturulan 2021 Ramazan ayı yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlanmıştır.
Detay

16 Mart 2021 tarihinde Salı günü saat 14:00 de İl Müftümüz Sayın Muharrem BİÇER Dodurga İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek Esentepe Camiinde aylık mutat personel toplantısında Din Görevlileriyle bir araya geldi.