Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

2023 yılı Şubat ayı personel toplantısı, Dodurga Müftülüğü Toplantı Salonunda 28/02/2023 tarihinde saat 09:00 da gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Mücahit Abdullah ERTUNÇ başkanlığında yapılan toplantıya Müftülük görevlileri katıldı.
Detay

İlçe Müftü Vekili Laçin İlçe Vaizi Ahmet ERDOĞAN Dodurga Müftülüğüne bağlı merkez ve Köy Yaz Kur’an Kurslarını başkanlığın yazısı doğrultusunda 21/07/2022 tarihinde ziyaret ederek öğrencilere hasbihal etti.
Detay

İlçe Müftüsü Mücahit Abdullah ERTUNÇ Dodurga Müftülüğüne bağlı merkez ve Köy Yaz Kur’an Kurslarını 05/07/2022 tarihinde ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi.
Detay

Dodurga, Laçin ve Oğuzlar ilçelerinde görev yapan din görevlilerine yönelik "Yaz Kur'an Kursu Semineri" ilçemizde yapıldı. Program İlçe Müftümüz Mücahit Abdullah Ertunç'un açılış konuşmasıyla başladı.