27.03.2024

Emirler Köyü Camii Gençliğimiz Turnuva Şampiyonu Oldu

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından  düzenlenen turnuvada final maçı, Emirler Köyü Cami gençleri ile Aslanağa Cami gençleri arasında yapıldı. Heyecan dolu geçen müsabakayı Emirler Köyü Cami gençleri kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde birinci olan takıma ödülünü İlçe Müftümüz Önder ARIK, ikinci olan takıma ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutu FIRAT takdim etti.
İlçe Müftümüz Önder ARIK, turnuvanın koordinesini sağlayan İlçe Vaizimiz Mücahit SARI'ya, turnuvada hakemlik yapan Osman EKER ve Ömer ULUDAĞ hocalarımıza, turnuvaya katılan Emirler Köyü İmam-Hatibi Cihad SERT hocamıza ve gençlerine, Aslanağa Cami görevlilerimiz Ömer ERDOĞAN, Mehmet KANBUR hocalarımıza ve gençlerine, Yeni Cami İmam-Hatibi İrfan AYKAÇ ve gençlerine, Yekbas  Cami İmam-Hatibi Ahmet ASLAN hocamıza ve  gençlerine, Evci Köyü Cami İmam-Hatibi Adem GÜNEY hocamıza ve gençlerine, Karakeçili Köyü Cami İmam-Hatibi Muhammed ÖKSÜZ hocamıza ve gençlerine ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese İlçe Müftülüğümüz adına teşekkür etmektedir.