21.10.2021

Mevlid-i Nebi Haftası

“Peygamberimiz ve Vefa Toplumu

“ Mevlid-i Nebi Haftası ” münasebetiyle Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih Aydın ve Belediye başkanımız başta olmak üzere ilçemizdeki kurum amirleri, İlçe Müftümüz Mesut Özdemir ve beraberindeki kutlama heyeti tarafından Efendimizi sembolize eden kırmızı gül takdim ederek ziyaret edildi. Kutlama heyeti adına İlçe Müftümüz sayın Kaymakamımıza İlçemiz özelinde planlanan ve gerçekleştirilecek Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Sayın Kaymakamımız ise, Mevlid-i Nebi Haftasını kutlayıp başarı dileklerini ifade ettiler.

Bu bağlamda ilçemizde, ilçe Müftümüz Mesut Özdemir tarafından :

1.ÇPL salonunda öğrencilere ve öğretmelere ‘Hz Peygamber ve Vefa Toplumu’ temalı konferans verilerek öğrencilere hediyeler verildi.

2.İlçemize bağlı Evci Köyü Merkez Camide köy sakinlerine ‘Hz Peygamber ve Vefa Toplumu’ hakkında sohbet edildi.

3.İlçemiz Merkez Kur’an Kursunda bayanlara yönelik Mevlid-i Nebi bağlamında sohbet edildi.

Ayrıca müftülüğümüz koordinesinde ilçemizdeki hayırseverlerin katkılarıyla cuma namazı sonrası halkımıza yemek ikram edildi.