08.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası 1-7 Ekim

“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevliler Haftası” münasebetiyle “Ahde Vefa” sadedinde Belediye Başkanımız Sayın Mesut OCAKLI Bey ilçemizde bulunan Dulkadiroğlu Konaklarında, Kaymakamımız Sayın Muhammet Fatih AYDIN, İlçe Müftümüz Mesut ÖZDEMİR’in ve İlçede görev yapan tüm Din görevlilerimizin katıldığı bir kahvaltı tertip ettiler. İlçe Kaymakamımız ve Belediye başkanımız “Camiler ve Din Görevliler Haftası” ile ilgili görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. İlçe Müftümüz Mesut ÖZDEMİR ise, günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaparak davete icabet edip programımızı onurlandıran Sayın Kaymakamımıza ve bu birlikteliğe vesile olan Belediye Başkanımıza teşekkür etti.

Ayrıca programda 34 yıl din hizmeti yaparak emekli olan Merkez Cami İmam Hatibi Adem ABANUZOĞLU Sayın Kaymakamımız tarafından “Teşekkür Belgesiyle” ödüllendirildi.