09.02.2024

Sebilullah Camii Gençlik Ofisi Açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlere yönelik rehberlik faaliyetlerini yürütmek üzere İlçemiz Müftülüğü bünyesinde “Diyanet Genç Ofis” Sebilullah Camii karşısında tadilatı gerçekleştirilen yerinde Kaymakamımız Sn. Hicabi AYTEMUR, İlçe Müftü Vekilimiz Murat DARILMAZ, kurum amirlerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla bugün Cuma namazından sonra hizmete açıldı.

Hafız Süleyman Coşkun İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ahmet Emin CANBOLAT’ın yaptığı açılış duasının ardından gençlerimizin açtığı Diyanet Genç Ofisimizin açılış programı, programa katılan misafirlere ofis mekanının gezdirilerek tanıtılması ile sona erdi.

Diyanet Genç Ofisimiz gençlerimizin ilmi, kültürel ve ahlaki gelişimlerine katkı sunarken aynı zamanda keyifli ve kaliteli vakit geçirmelerini amaçlamaktadır.

Genç Ofisimizin hizmete girmesinde maddi-manevi emeği geçenlere şükranlarımızı sunarız