01.01.2024

YILIN İLK SABAH NAMAZINDA ÖMER PAŞA CAMİİNDE GAZZE VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Sabah Namazı Buluşmaları" kapsamında 2024 yılının ilk günü sabah namazında Ömer Paşa Camii'nde buluşarak Gazze ve Şehitlerimiz için dua programı gerçekleştirildi.

Namaz öncesi Ömer Paşa Camii İmam-Hatibi Hacı ŞİRİN ve Ebubekir S. Hatipoğlu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilâvetleri ardından namaz, tesbihat ve zikirler ile devam eden program İlçe Vaizimiz Murat DARILMAZ tarafından yapılan sohbet ve dua ile sona erdi.

Alaca halkımız tarafından yoğun ilgi gören programa KYK yurdu manevi danışmanımız Osman BAŞER rehberliğinde üniversiteli gençler ve GSB gençlik merkezi manevi danışmanımız Recep ÇEVİK rehberliğinde gençlerimiz de katılım sağladı.

Alaca Belediyesi tarafından Sabah Namazı Buluşmamıza katılım sağlayan cemaatimize programdan sonra çorba ikramı yapıldı.