11.10.2021

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüzce personele yönelik yemek programı düzenlendi.

İlçemiz Ata Düğün Salonunda düzenlenen program Şerifağa Camii Müezzin Kayyımı Hüdami ÖZER’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ilçe müftümüz Necdet KAHVECİ haftanın anlam ve önemi ile alakalı konuşma yapıp ömrünü din hizmetine adayan vefa erlerini, fedakâr hocalarımızı ve camilerimizi inşa ve ihya eden aziz milletimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum dedi. Ardından programa katılan belediye başkanı Halil İbrahim ŞALTU haftanın anlam ve önemi ile alakalı kısa bir konuşma yaptıktan sonra yeni emekli olan Şıhlar Camii Müezzin Kayyımı Hacı GENÇ’e plaket takdim etti. Emekli din görevlilerimiz ile halen görevde olan personellerimizin katılım sağladığı yemek programı yapılan dua ile son buldu.