23.09.2021

Harama bakma, haram yeme, haram içme. Doğru, sabırlı, dayanıklı ol. Yalan söyleme"

Ahi Evran

Ahilik haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaca İlçe Müftümüz Necdet KAHVECİ bir takım ziyaretlerde bulundu. İlçe Vaizimiz Murat Darılmaz ile birlikte önce Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail ATAÇ'a ziyarette bulunan Müftümüz Necdet Kahveci Başkan ATAÇ'a hediye takdim edip ahilik teşkilatının kurucusu Ahi Evran'ı rahmetle andığını ve tüm esnaf ve sanatkarlarımızın ahilik haftasını kutladığını ifade etti. Ardından Alaca Ticaret Borsası başkanı Fahri Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette kendisine hediye takdim edip borsa hakkında bilgi alan Kahveci müftülüğümüzün Ahilik Haftası ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar olan "Ahilik ve Helal Bilinci" konusu resim ve kısa filim yarışması hakkında kendilerine bilgi aktardı. Tüm esnafımızın haftasını kutlar bol helal kazançlar temenni ederiz.