05.11.2018

"Ertuğrul Gazi Mescidi" dualarla ibadete açıldı

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Gazi Mescidi Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Gülabibey Mahallesi 73. Sokak’ta gerçekleşen açılışa Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Müftü Vekili Abdullah Pamuklu, Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma vaazı ve Cuma namazını kıldıran İl Müftü Vekilimiz Abdullah Pamuklu Hocamız tarafından yine Ertuğrul Gazi Mescidinin açılış duasına cemaat hep birlikte 'amin' dedi.