09.08.2017

Yaz Kuran Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı

Çorum Merkez Camileri arası Dini Bilgiler Yarışması yarışması yapıldı.

08 Ağustos 2017 Pazartesi günü İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen dini bilgiler yarışmasına İl Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, Eğitim Uzmanı Rahmi Güccan, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, Merkez Yaz Kurslarında eğitim veren Cami Görevlileri ve yarışmacı yaz kuran kursu öğrencileri katıldı.

Kızlar ve Erkekler arasında ayrı ayrı yapılan yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler belirlenirken;

Erkeklerde İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii Yaz Kuran Kursu Öğrencisi Ömer Çavdar birinci, Kızlarda ise Yörükevler Yaz Kuran Kursu Öğrencisi Ayşenaz Ağdaş birinci oldu.

Dini bilgiler yarışmasında dereceye giren öğrencilere TDV Çorum Şubesi tarafından para ve kitap ödülleri verildi. Öğrencilerin hediyelerini Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu verirken 1. Olan yarışmacıya 200 TL, 2. Yarışmacıya 150 TL, 3. Yarışmacıya 100 TL, Diğer yarışmacılara 50’şer TL ve kitap hediyelerini verdi.

Müftü Yardımcımız Abdullah Pamuklu, bütün yarışmacı yaz kuran kursu öğrencilerini tebrik ederek öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen bütün Din Görevlisi Hocalarına ayrıca teşekkür etti.