Oğuzlar’da 2025 Mevlid-i Nebi Programları İçin Hazırlık Toplantısı Yapıldı
"Doğumunun 1500. Yılında Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.s)" temasıyla önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Mevlid-i Nebi Haftası’nda bu sene ülkemiz genelinde “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” konusunda programlar ve etkinlikler tertip edilecektir.
Oğuzlar İlçe Müftülüğü, 2025 Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinin planlanması ve uygulanması amacıyla bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Mücahit Altınsoy’un başkanlığında düzenlenen toplantıya din görevlileri katıldı.
Toplantıda, Mevlid-i Nebi programlarının verimli ve etkin bir şekilde icra edilebilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı. Programların içeriği, hedef kitlesi, etkinlik yerleri ve zamanlamaları gibi konularda görüş alışverişinde bulunularak fikir birliğine varıldı.
İlçe Müftüsü Altınsoy, bu haftanın Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) örnek hayatını toplumla daha yakından buluşturmak adına önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, tüm din görevlilerinden sürece aktif katkı beklediğini belirtti.
Toplantı, yapılacak etkinliklerin hayırlara vesile olması temennisiyle sona erdi.