02.07.2021

KURBAN BAĞIŞ STANTLARIMIZ KURULDU.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürütmüş olduğu önemli çalışmalardan biri olan Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu, önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Kurban Bayramı vesilesi ile talep eden vatandaşlarımıza yardımcı olmak ve kurban ibadetinin sevincini her gönle, her eve ve her coğrafyaya taşımak amacı ile gerçekleştirilecektir.

2021 Yılı Vekalet yoluyla kurban bedeli yurt içi 1125 tl, yurt dışı ise 925 tl olarak belirlenmiştir.

Vekâletini aldığımız kurbanlarınızı 75 ülke, 315 bölgede, İslami usüllere göre Türkiye Diyanet Vakfı Güvencesiyle” kesiyoruz ve dağıtıyoruz.

Bu kapsamda 30.06.2021 tarihi itibarı ile vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla İlçe Müftülüğümüz ve TDV Uğurludağ Şubesi tarafından yürütülen 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu için Uğurludağ Merkez Camii Ve Yeni Camii önünde kurulan kurban stantlarımız 20 Temmuz 2021 tarihine kadar hizmet vermeye devam edecek.

#KurbanınıPaylaş
bagis.tdv.org