04.05.2021

İlçe Müftülüğümüzden Gıda Yardımı Dağıtımı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Uğurludağ Şubemiz ve İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Ramazan Yardım Kolileri Uğurludağ Merkez ve Köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine Görevlilerimiz tarafından ulaştırıldı.

İlçe Müftümüz Sayın İbrahim DEMİREL, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza Ramazan ayı vesilesi ile bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla hazırladıkları yardım kolilerini tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdik. Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde Müftülüğümüze makbuz karşılığı teslim edilen Zekat, Fitre, Fidye ve Bağışların emanet bilinciyle hareket edilerek, ilçemiz merkez ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam edileceğini söyledi.