07.04.2021

"TDV Gönüllülerimiz, İdlib ve Azez'de İyilik Dağıttı"

Suriye’nin İdlib ve Azez bölgesinde savaş mağduru aileleri ziyaret eden Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttı.

Çorum’da hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan 350 gıda kolisini dağıtmak ve yaptırılan 60 briket evi yerinde görmek amacıyla Azez ve İdlib’e doğru yola çıkan İl Müftümüz Muharrem BİÇER’in başkanlığındaki gönüllü ekibimizde İçe müftümüz İbrahim DEMİREL Azez bölgelerinde çadırkentlerde yaşayan savaş mağduru ailelerle buluştu.

Burada şehit aileleri ve yetim çocuklarla buluşan TDV gönüllü ekibimiz, Türkiye Diyanet Vakfının günlük yapmış olduğu yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Ardından yetimhane kamplarını ziyaret ederek şehit ailelerine gıda kolileri, yetim çocuklara da hediyeler dağıtan TDV gönüllü ekibimiz, İdlib ve Azez’de yapımı devam eden kurs, okul, cami gibi inşaatlar hakkında bilgi aldı.