30.05.2023

İlçe Müftümüz Miniklerin Sevinçlerine Ortak Oldu

İlçe Müftümüz Kur'an-ı Kerim Okumayı Öğrenen Miniklerin Sevinçlerine Ortak Oldu

Sungurlu ilçe müftülüğüne bağlı Şehit Yasin Keyvanoğlu 4-6 yaş Kur’an Kursunda,Kur’an’ı Kerim’e geçme programı düzenlendi. Programa İlçe Müftümüz Süleyman Eroğlu, Şube müdürümüz Hidayet Türkel ve öğrenci velileri katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftümüz: Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 4-6 Yaş Kur'an Kurslarına büyük önem verdiğimizi hatırlatarak milli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin yetişmesinde küçük yaşta eğitimin önemine vurgu yaptı.Emeklerinden dolayı Hocamız Zeynep Şuheda Kış'a okul yönetimine,velilerimize teşekkür etti.

Programda minik öğrenciler ilahi söylediler.Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrenciler ailelerine gurur ve duygu dolu anlar yaşattı.

İlçe Müftümüzün Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenen öğrencileri Kur’an hediye ederek ödüllendirdi. Belge ve madalya takdimiyle devam eden programımız, hediyeleşme sonrasında ikramlarla sona erdi.