29.08.2022

YAZ KUR'AN KURSLARIMIZDA SONA GELİNDİ

Yaz Kur'an Kursu ziyaretleri kapsamında İlçe Müftümüz Süleyman EROĞLU ;Şehit İlhan Çaylan, Şehit Yasin Keyvanoğlu (4-6)Yaş Kur'an Kursu, Bilal-i Habeşi,Amine Hatun, Uyanık,Akçakent Camii Kız ve Erkek kurslarımızı ziyaret etti.
Öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Müftümüz; ögrencilere sorular sordu, Kur'an-Kerim - cüz okuttu.
Yaz Kur'an Kurslarında sona gelindiğini ancak öğrencilerimizin cami ve kurslarımızla bağlarını koparmamaları gerektiğini vurguladı.
Öğrencilerimize ve kendilerini Yaz Kur'an Kurslarımıza gönderen anne babalarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.Kurslarımızda görev alan hocalarımızada gösterdikleri gayretlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.Ziyaretler esnasında kursiyerlere ikramlarda bulunuldu.