21.01.2022

Talim ve Tashih-i Huruf Kursu Başarı Belgeleri Takdim Edildi

Başkanlığımızca Kur'an kursu ve cami hizmetelerini yürüten personelin talim, tecvit,tashih-i huruf ve meharic-i huruf,meal ve Îlmihal ile ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek , Kur'an-ı Kerim' i usulüne uygun bir şekilde okumalarını sağlamak amacıyla "Talim ve Tashih-i Huruf Kursları " düzenlenmesi istenmişti.
Bu itibarla ilçemizde Nurullah TEMEL,Ferruh TEKİN ve Hidayet TÜRKEL rehber öğreticiler nezaretinde görevlilerimize yönelik 3 ay süreyle (2021 Ekim, Kasım, Aralık tarih diliminde) "Talim ve Tashih-i Huruf kursu" düzenlenmiş olup,kursu başarıyla tamamlayan görevlilerimize İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL,Şube Müdürü Hidayet TÜRKEL rehber öğretici Nurullah TEMEL tarafından belgeleri takdim edildi ve hediyeleri verildi.
İlçe Müftüsü emeklerinden dolayı rehber öğreticilere teşekkür etti . Kursa katılım sağlayıp başarılı olan görevlilerimizi tebrik etti.