18.01.2022

İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL SUNGURLU YATILI HAFIZLIK KUR'AN KURSU 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU VE CAMİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

SUNGURLU YATILI HAFIZLIK KUR'AN KURSU ,4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU VE CAMİ İNŞAATININ BÜYÜK KISMI TAMAMLANDI
İnşaatta incelemelerde bulunan İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL vatandaşlarımızı bilgilendirmek için şunları söyledi:
Kur'an kursu ve cami inşaatının dış cephe kaplaması tamamlanmış olup,caminin minareside yapıldı. Kursun içinde ise ; alçı çekilmiş, asansörleri monta edilmiş,merdiven korkulukları takılmış ,fayans ,mermer , laminant parke ,kapı ,pencere işleri bitmiştir.
Şuanda ise elektrik aksamı , kombi petek işleri devam etmektedir.Bu vb. işler tamamlandıktan sonra ise inşaallah mutfak gereçleri ,sınflar ve yatakhane iç dizaynına(sıra , masa yatak dolap,halı vb.) geçilmesi planlanmaktadır dedi.
Açıklamasının devamında ise; inşaatı en kısa zamanda bitirip halkımızın hizmetine sunmayı istiyoruz.Cömer Sungurlu halkına ve hayır sahiplerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Kısa zamanda kursumuzu büyük oranda tamamladık.Kalan kısmını da en kısa zamanda bitirip hizmete açmayı nasip eylesin. İrtibat tel:3118099