14.01.2022

İLÇE MÜFTÜSÜ İBRAHİM KÖKSAL ŞEHİT YAVUZ SELİM KARAMAN PROJE OKULLU HAFIZLIK KUR'AN KURSUNDA BİR DİZİ ETKİNLİKLERDE BULUNDU

İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL etkinlikler çerçevesinde, hafızlığını başarıyla tamamlayıp belgelerini alan öğrencilere hediyelerini verdi.Daha sonra kurstaki tüm sınıfları dolaşarak öğrencilerle bire bir ilgilendi.
İlçe Müftüsü öğrencilerle sohbetinde hafızlığın önemine değinerek hafızlığın gayret ve çalışma gerektirdiğini, çalışırlar ise mutlaka başaracaklarına inandığını söyledi.
Ayrıca öğrencilerin ruhsal ve fiziksel gelişimleri için çeşitli sosyal faaliyetlerin planlandığını belirtti.
Diyanet işleri başkanlığı tarafından düzenlenen ortaokul öğrencilerine yönelik Hz Muhammed'in(a.s.) Hayatı Gençlik bilgi yarışmasına katılmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Okul Müdürü Selçuk CANKALOĞLU'na kurs yöneticilerine emeklerinden ve göstermiş olduğu gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Öğrencilere başarılar diledi.