12.11.2021

"Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi" Kapsamında Ş.Yavuz Selim Karaman Proje Hafızlık Kur'an Kursu ve İmam Hatip Orta Okulunda Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

11.11.2021 "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma projesi" kapsamında Ş.Yavuz Selim Karaman Proje Hafızlık Kur'an Kursu ve İmam Hatip Orta Okulunda fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe İlçe Müftüsü İbrahim KÖKSAL ,Şube Müdürü Hidayet TÜRKEL Okul Müdürü Selçuk CANKALOĞLU ,K.Kursu yöneticisi İdris AKYOL, öğreticiler , öğretmenler ve öğrenciler katıldı
İlçe Müftüsü konuşmasında:Dinimizin ağaç dikmeye verdiği önem üzerinde durdu. Ayrıca 11 Kasım 2021 Milliği Ağaçlandırma Gününde, "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" Ağaçlandırma projesi kapsamında 81 ilde hafızlık eğitimi veren Kur'an Kurslarımızda ağaç dikimi yapılmakta olduğunu söyledi.