23.04.2024

SUNGURLU DİYANET GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR.

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında Sungurlu Diyanet Gençlik Merkezi tanıtım standı açıldı. Programa katılım sağlayan ilçe halkımıza ve gençlerimize Diyanet Aylık Dergilerinden hediye edildi. Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Gençlik koordinatörlüğü kapsamında görevli İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Hidayet Türkel, manevi danışmanlar hocalarımız İbrahim Tütüncü, İsmail Özgen ve İbrahim Kaplan stant çalışmasının çok verimli geçtiğini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade ettiler. İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu hocamız da standı ziyaret ederek görevlileri tebrik etti. İlçe Müftümüz gençlik merkezi ile ilgili şunları söyledi: “İlçemizin tüm gençlerine hizmet verme niyetiyle çıktığımız bu yolda gençlerimizin maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Sosyal aktivitelerimizle gençlerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmaya çalışmayı ve onların verimli, eğlenceli vakit geçirebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm gençleri bu güzel imkânlardan istifade etmeye davet ediyorum.”