09.03.2018

Sosyal Sorumluluk Projeleri Konulu Eğitim Semineri

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Çorum Kredi Yurtlar Kurum (KYK) İl Müdürlüğü ve Çorum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB)'nun ortaklaşa düzenlediği "İşine, Eşine, Yuvana Gönül Ver, Yankısını Dinle!" projesinin 2 etab çalışmaları başladı.

09 Mart 2018 tarihinde saat : 15:00'da Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu'nun sunumunu yaptığı programda Çorum İl Müftümüz Dr. Ahmet Akın, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Süzen ve Abdullah Pamuklu, 13 İlçe Müftümüz, Şube Müdürlerimiz, Vaizlerimiz, İl ve İlçe Müftülük Çalışanları ve ilgili Kamu Kurumlarımızın temsilcileri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu, konferans sunumunda; Aile ve Dini Rehberlik Büroları (ADRB) faaliyetleri kapsamında sosyal sorumluluk projeleri ve proje uygulama eğitimine dair katılımcılara teorik bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılarak farklı salonlarda gerçekleştirilen ikinci aşamada gruplar halinde proje uygulaması gerçekleştirildi.