22.05.2024

İl Müftümüz'den Mecitözü İlçemize Ziyaret

İl Müftümüz Şahin Yıldırım, Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın teşrif ettiği Mecitözü Diyanet Gençlik Merkezinin açılışına katıldı.

Mecitözü İlçe Müftülüğümüzce yapımı tamamlanan Mecitözü Merkez Büyük Camii altında bulunan Gençlik Merkezinin açılışında konuşan Sayın Valimiz, Mecitözü ilçemizin ihtiyacı olan bu Gençlik Merkezinin açılmasıyla birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin hem eğitim alabilecekleri hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri bir mekana kavuştuklarını belirterek, Gençlik Merkezinin Mecitözü ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Müftümüz Yıldırım tarafından duası yapılan açılışta İl Müftü Yardımcılarımız Dr. Fazıl Saraç, Adem Aygül ve Mecitözü İlçe Müftüsü Behçet Koçak'ta hazır bulundu.