06.10.2023

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Personel Buluşması

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında müftülüğümüz personeli ile buluşma programı gerçekleştirildi.

Çorum Öğretmenevinde gerçekleşen ve İl Müftümüz Muharrem Biçer’in teşrif ettiği kaynaşma yemeğinde; bu yıl emekli olan personelimiz ve hatimle teravih namazı kıldıran cami görevlilerimiz ile müftü yardımcılarımız, şube müdürlerimiz, müftülük personelimiz bir araya geldi.

Samimi görüntülerin sergilendiği ve sonrasında Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftümüz Biçer, günün anlam ve önemi hakkında konuşarak emekli olan personelimize ve hatimle teravih namazı kıldıran cami görevlilerimize teşekkür etti.

Program, yemek ikramı ve sonrasında yapılan dua ile tamamlanırken İl Müftümüz, emekli olan personellerimize "Teşekkür Belgesi" verdi.