01.06.2023

4-6 Yaş Kur’an Kurslarının 10.yıl etkinliği düzenlendi

İl Müftülüğümüz, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. yılı olması hasebiyle minik öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 10 yıl önce başlatılan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında eğitimin 10. yılı tüm müftülüklerce çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğümüzce 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. yılında Kapalı Spor Salonunda kurs hocaları ile çok sayıda öğrenci ve velinin de katılımıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.

Minikler tarafından İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte, İl Müftümüz Muharrem Biçer açış konuşması yaptı.

İl Müftümüz Biçer, konuşmasında “Açıldıkları günden bu yana 4-6 yaş Kur'an kurslarımıza Çorum halkı tarafından gösterilen teveccühten oldukça memnunuz. Geri dönüşlerde olumlu Elhamdülillah. Bu hususta emeği geçen tüm hocalarımıza ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Özel İlahi grubunun seslendirdiği ilahilere çocukların eşlik etmesiyle renklenen etkinlik, Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca ve Sema gösterileriyle devam etti.

Etkinliğin sonuna doğru minikler çeşitli oyunlar oynayarak eğlenirken miniklere pamuk şeker ve dondurma ikramının yapılmasının ardından program sona erdi.