10.05.2023

İl Müftümüz, İlçelerdeki Hac Hazırlık Kurslarını Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2023 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek hacı adayları için il ve ilçelerde "Hac Hazırlık Kursları" gerçekleştiriliyor.
İl Müftümüz Muharrem Biçer de ilimizin büyük ilçelerinde düzenlenen kursları ziyaret ederek hacı adaylarına hac ibadeti hakkında bilgilendirme ve tavsiyelerde bulundu.

Alaca

Alaca Şıhlar Camiinde düzenlenen hac hazırlık kursları, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken İl Müftümüz Muharrem Biçer, Alaca İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Karaca tarafından hacı adaylarına hac ile ilgili konularda bilgilendirme yapıldı.

Sungurlu

Sungurlu Ulu Camiinde  düzenlenen  “Hac Hazırlık Kursları” Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Hac Yolcularının Eğitimi” başlığında hazırladığı program çerçevesinde sunumlar yapıldı.

İl Müftümüz Muharrem Biçer, Çorum İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu ve Dr. Mehmet Nazlıgül tarafından Hac ve Umre konularında hacı adaylarına önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Osmancık

Osmancık İlçe Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen hac hazırlık kursları, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken İl Müftümüz Muharrem Biçer, Osmancık İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun Gökcük, Kur'an Kursu Öğreticisi Züleyha Akgül Uzman Dr. Neziha Gökkaya alanları ile alakalı konularda hacı adaylarını bilgilendirdi.