23.03.2023

İL MÜFTÜMÜZDEN CEZAEVİNDE RAMAZAN KONFERANSI

İl Müftümüz Muharrem Biçer, Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda "Ramazan Ayının Anlam ve Önemi" konulu konferans verdi.

Ceza İnfaz Kurumu Manevi Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen konferansa; Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Müftümüz Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcımız Fatih Kaya, Kurum Müdürü Hamit Karslıoğlu, Kurum Manevi Rehberlik çalışanları, Kurum Öğretmenleri ve çok sayıda hükümlü katıldı.

İl Müftümüz Biçer, Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde açılan Kur’an kurslarına katılan hükümlü/tutukluları tebrik ederek Allah'ın kelamı Kur'an'ı öğrenenlere memnuniyetini dile getirdi.

Konferans sonunda, Kur’an kursuna katılıp başarılı olan hükümlülere "Kur'an Kursu Katılım Belgesi" verildi.

Hükümlü/tutukluların depremzedeler ve Çanakkale Şehitleri adına okudukları hatm-i şeriflerin duasının İl Müftümüz Biçer tarafından yapılmasıyla program sona erdi.