21.03.2023

Alaca’da 4-6 yaş Kur’an kursunun açılışı yapıldı

Alaca ilçemizde müftülüğümüze bağlı Hasan Güllü 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Alaca Yıldızhan Mahallesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hasan Güllü 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılışına; Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İl Müftümüz Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcımız Fatih Kaya, Alaca İlçe Müftüsü Necdet Kahveci, müftülük personeli, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dua eden İl Müftümüz Biçer, 4-6 yaş grubu Kur’an kursunun ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından kesilen açılış kurdelesi sonrası İl Müftümüz Biçer ve protokol heyeti, sınıfları gezerek minik çocuklarla bir araya geldi.

Yaklaşık 1 yıl önce temeli dualarla atılan Kur’an kursunu gezen protokol heyeti, İlçe Müftüsü Kahveci’den kurstaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.