01.01.2023

YENİ YILIN İLK SABAH NAMAZINDA ELLER DUAYA KALKTI

2023 yılının ilk sabah namazında aileleriyle birlikte Akşemseddin Camii’ni dolduran Çorum halkı yeni yılda hayır, sağlık, huzur ve bereket için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Ailece Camide, Milletçe Duadayız” sloganıyla başlatılan sabah namazı buluşmaları kapsamında; müftülüğümüz yeni yılın ilk sabah namazında Akşemseddin Camii’nde program düzenledi.

Yasin-i şerif tilavetiyle başlayan programda; cemaatle sabah namazı kılındıktan sonra tesbihat yapılırken aşrı şerif okunup tekbirler ve salavatlar getirildi.

Evradu ezkardan sonra cemaate sohbet veren İl Müftümüz Muharrem Biçer, yeni yılın cümlemize hayır, sağlık, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ederken programa katılan kadın erkek tüm cemaate ayrıca teşekkür etti.

Ardından Akşemseddin Camii imam hatibi tarafından yapılan dua ile program tamamlanmış oldu.

Daha sonra cami çıkışında vatandaşlara Çorum Belediyesince çorba ikramında bulunuldu.