04.11.2022

Umre yolcularımız dualarla kutsal beldelere uğurlandı

Umre vazifesini yerine getirmek üzere Çorum'dan yola çıkacak servisli 24 günlük umre yolcuları için İl Müftülüğümüzce uğurlama programı düzenlendi.

Programa, İl Müftü Yardımcımız Adem Aygül, Müftülüğümüz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Abdulmuttalip Tatlılıoğlu ve Şef Ahmet Arıcı, kafilede görevli imam hatip ve kadın irşat görevlisi dahil 48 kişilik umre kafilesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çorum Akşemseddin Camii önünde düzenlenen program, Çorum Ulu Cami İmam Hatibi Aziz Bilici’nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken Müftü Yardımcımız Adem Aygül, umre yolcularımıza "Allah’ın evinde, Resûlullahın huzurunda memleketimiz, vatanımız ve Ümmeti Muhammed için; sağlık, huzur ve barış için bol bol dua edin." diyerek hayırlı yolculuklar dileklerinde bulundu.

Daha sonra Müftü Yardımcımız Aygül'ün yapmış olduğu dua ile umre yolcularımız, kutsal beldelere uğurlandı.