15.05.2022

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerimiz

SAYIN VALİMİZ'E ZİYARETTE BULUNULDU.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl müftülüğümüz engelli koordinatörlüğü olarak Sayın Valimiz, makamında ziyaret edildi.

Görme engellilere yönelik açılan Kur’an kursu öğrencilerimiz ve ailelerinin de yer aldığı ziyarette Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğünün yaptığı faaliyetler hakkında Sayın Valimize bilgi verildi.

ENGELLİ PERSONELİMİZE HEDİYE VERİLDİ.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Mimar Sinan Camii müezzin kayyımı Hakan Duman ziyaret edildi.

Müftü yardımcımız Adem Aygül ve engelli koordinatörümüz Harun Hakan Efe’nin de yer aldığı ziyarette müftü vekilimiz Fatih Kaya tarafından görevlimize Başkanlığımız yayınlarından "Braille 40 Hadis" kitabı hediye edildi.

KADEŞ MEYDANINDA PROGRAM DÜZENLENDİ.

Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğünün yürütmüş olduğu " El Ele Gönüller Engelsiz Ömürler" projesi çerçevesinde açılan Braille alfabesi eğitmenliği kursunu başarı ile bitiren Müftülük ve Belediye Engelli Merkezleri personellerine sertifikaları 10-16 Mayıs Engelli Haftası etkinlikleri kapsamında Kadeş Meydanında düzenlenen programda takdim edildi.

Ayrıca Kadeş meydanında düzenlenen etkinliklerde Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü tarafından stant açılarak müftülüğümüzün engellilere yönelik çalışmaları ve Başkanlığımızın engellilere yönelik basılı yayınları tanıtıldı.

Hafta vesilesi ile açılan standımızı Sayın Valimizin eşi Azime Çiftçi Hanımefendi ve Vali Yardımcımız Dr. Sayın Hakan KUBALI ziyaret ettiler.

İl Müftüsü Vekilimiz Fatih KAYA’nın da hazır bulunduğu programda standımızı ziyaret eden misafirlerimize müftülüğümüzün engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgi verildi.

ENGELLİ TEMSİLCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Engelli Stk Temsilcileri ve Engelli Eğitim Merkezleri Kurum müdürlerinden müftülüğümüze ziyaret gerçekleşti.

Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü tarafında yürütülen "El Ele Gönüller Engelsiz Ömürler" projesi paydaş kurum ve stk temsilcileri müftülüğümüze ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında projenin olumlu etkilerinden bahsedilirken, Müftülüğümüzün engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Vekili Fatih Kaya da kurum amirlerine ve stk temsilcilerine teşekkür etti.

Ziyarette, engelli koordinatörlerimiz ve koordinatörlük bünyesinde hizmetlerine devam eden personellerimiz de hazır bulundu.

CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü öncülüğünde yürütülen "El Ele Gönüller Engelsiz Ömürler" projesi kapsamında Camii buluşmalarımız her ay farklı bir camide gerçekleştiriliyor.

Engelliler Haftası münasebetiyle Mehmet Zahit Kotku Camiinde gerçekleştirilen Cami Engelli Buluşmasına İl Müftü Yardımcımız Fatih Kaya ve Engelli Koordinatörlüğü bünyesinde hizmetlerine devam eden personellerimiz de katılım sağladı.

Program Diyanet Gençlik merkezinde misafirlerimiz için hazırlanan ikramlarla son buldu.