02.05.2022

ÇORUM'DA BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Pandemi yasaklarının kalkmasıyla Ramazan Bayramı sabahı kılınan bayram namazının ardından Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İl Müftümüz Muharrem Biçer, Ulu Cami’yi dolduran Çorum halkıyla bayramlaşma gerçekleştirdi.

Daha sonra Valilik ve Belediyenin Valilik önünde ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programına Sayın Valimiz Çiftçi, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında İl Müftümüz Biçer’in duasıyla başlayan programda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildikten sonra protokol üyeleri katılımcılarla bayramlaştı.

Ardından Sayın Valimizi Belediye Başkanı Aşgın ve İl Müftümüz Biçer, Çorum Sevgi Evlerini, Çorum Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ederek çocuklar ve engellilerle bir araya geldi.

Daha sonra heyet, Çorum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlılarla bayramlaşıp onların hayır dualarını aldı.

Ardından Çorumlu şehitler Emre Şahin ve Emir Topal’ın ailelerine ziyarette bulunan heyet, bayramlaşma sonrası İl Müftümüz Biçer’in tüm şehitler için yaptığı duaya “amin” dedi.