08.01.2022

“Sayın Valimiz, Şehit Ali Karslı 4-6 yaş Kur’an kursumuzu ziyaret etti.”

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, müftülüğümüze bağlı Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an kursumuza ziyarette bulundu.

Sayın Valimiz, Ulukavak Mahallesi Çatalhavuz Camii yanında bulunan ve müftülüğümüze bağlı olan Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an kursunu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Sayın Valimiz, onlarla keyifli bir zaman geçirirken ziyarette İl Müftümüz Muharrem Biçer de hazır bulundu.

Sayın Valimiz ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Bugün, Çorum Müftülüğümüze bağlı Şehit Ali Karslı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu İl Müftümüzle birlikte ziyaret ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımızın güzel ve isabetli hizmetlerinden biri olan 4-6 Yaş Kur’an kurslarında, çocuklarımıza gayet kaliteli bir eğitim veriliyor, Allah ve Peygamber sevgisi küçük yaşta aşılanıyor. Bugün şahit olduğum tablo, geleceğimiz adına beni oldukça umutlandırdı, mutlu etti. Diyanetimize şükranlarımızı sunarız.”