28.12.2021

"Ailece Camide, Milletçe Duadayız"

Ailece Camide, Milletçe Duadayız...

1 Ocak Cumartesi günü ülkemizdeki tüm camilerde sabah namazı buluşmaları yapılacaktır.

Bütün vakitler önemlidir. Ancak sabah namazında buluşmak, seherde bir cami ikliminde saf tutmak hayatımıza ayrı bir tat katmaktadır.

Yeni bir miladi yıla başlarken zamanın sahibine itaat ederek din kardeşlerimizle birlikte omuz omuza saf tutarak başlamak, yeni yılın ilk saatlerinde yapabileceğimiz en güzel davranışlardan biridir.

Sizleri ailecek bir cami ikliminde buluşmaya davet ediyoruz.

NOT:(Bayanlarda katılabilir. İkram yapılacaktır)

01 Ocak 2022 Cumartesi günü, (Cumayı Cumartesiye bağlayan gece) İl Müftülüğümüz koordinesiyle Merkez Ulu Camiinde yılın  ilk  gününde düzenlenecek olan "Ailece  Camide,  Milletçe  Duadayız"  temalı  sabah  namazı buluşmasına tüm halkımızı davet ediyoruz.

Çorum İl Müftülüğü