22.11.2021

2021-2022 Yılı Kudüs Turları Belli Oldu...

Kudüs Programı 3 Gece / 4 Gün

KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL VE İSTENEN BELGELER :

Kudüs turuna ait banka kodu ile Türkiye Diyanet Vakfı Hac ve Umre Muhasebe Koordinatörlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan Kudüs kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin olarak yatırdıktan sonra müracaatlarını kendisine en yakın il veya ilçe müftülüklerinden yapabileceklerdir.

Kayıt yaptırdıktan sonra, müftülüklerden alacakları 2021-2022 Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunu 2 nüsha halinde doldurarak aşağıdaki belgelerle birlikte bir nüshasını ilgili müftülüğe teslim edecekler ve ayrıca kendilerinden;

1.Katılacağı tur tarihi itibariylegeçerlilik süresi en az 1 yıl olan pasaport(pasaportu kişiler çıkartacaklardır.)

2.Seyahat ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu,

3.Kudüs ziyaretinden vazgeçilmesi halinde yolcu tarafından imzalanan Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunda belirtilen kesintiler uygulanacaktır.

DETAYLAR İÇİN PDF TIKLAYINIZ.